Eurovision 2024: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ελληνικής αποστολής
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
Ένα μεγάλο πάρτι δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου σε νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν η ελληνική αποστολή της Eurovision 2024 αναχωρήσει για τη Σουηδία.
Στο πάρτι που διοργανώθηκε για την ελληνική αποστολή, εκτός από τη Μαρίνα Σάττι και τους συντελεστές του τραγουδιού, το παρών έδωσαν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες.
Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στο πάρτι
Ανάμεσά τους οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κώστας Μαρτάκης, Μιχάλης Ρακιντζής, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γαλάτεια Βασιλειάδη, Αποστολία Ζώη, Έβελιν Καζαντζόγλου, Θανάσης Αλευράς, Γιάννης Κατινάκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Βίκου Κουλιανού, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση, Ελένη Τσολάκη και Δημήτρης Μοθωναίος.
Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση
Ελένη Τσολάκη – Κώστας Μαρτάκης
Αποστολία Ζώη
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών





