Οι πρώτες εικόνες από το Maestro – Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας έδωσε μια γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις οθόνες μας από τις 16 Μαΐου.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τις πρώτες οκτώ εικόνες των πρωταγωνιστών του Maestro για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, κάνοντας μια σημαντική ανακοίνωση για τη συνέχεια της σειράς.
Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα πρώτα artworks που δημιούργησε ο σκηνοθέτης, Άκης Πολίζος, για τη δεύτερη σεζόν του Maestro.
Αποκάλυψε μάλιστα έτσι στιγμιότυπα που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Σε αυτά βλέπουμε τόσο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Μαρία Καβογιάννη, όσο και τους Ορέστη Χαλκιά, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριωλάτου και Γιώργο Μπένο.
Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Επιπλέον, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προμύνησε και τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς που προβάλεται στο Mega και στο Netflix, αφού στη δημοσίευσή του κάνει αναφορά για τα γυρίσματα του τρίτου μέρους του Maestro, που ξεκινούν αύριο.
«Τα πρώτα artworks για το Maestro μας από τον @apoliz_ 🎬 Εμείς αύριο ξεκινάμε πάλι τα γυρίσματα για το τρίτο μέρος της σειράς, αλλά εσείς μπορείτε να δείτε τον δεύτερο κύκλο από 16 Μαΐου στο @megatvcom Ελλάδα και @netflix σε όλο τον κόσμο. Mini Posters for Maestro in Blue» ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων



