Ισόπαλες με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκαν τα ντέρμπι… παραμονής, Σασουόλο-Ουντινέζε και Κάλιαρι-Βερόνα (1-1), με την κατάσταση να μένει ίδια στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας
Αναλλοίωτη παρέμεινε η κατάσταση στα χαμηλά… στρώματα της Serie A, καθώς οι αναμετρήσεις της Σασουόλο με την Ουντινέζε και της Κάλιαρι με τη Βερόνα, για την 30ή αγωνιστική, ολοκληρώθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Στην αναμέτρηση της Σαρδηνίας, η Βερόνα άνοιξε το σκορ με τον Μπονατζόλι στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όμως η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αντέδρασε κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σουλεμανά στο 74′, κάνοντας το τελικό 1-1.
Στην άλλη «μάχη» της παραμονής οι νεροβέρντι βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 41ο λεπτό με το γκολ του Ντεφρέλ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Τοβέν.
Χαμένη της ημέρας μπορεί να θεωρηθεί η Σασουόλο, που παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης και βλέπει την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει, ενώ οι άλλες τρεις ομάδες βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με διαφορά όμως που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας.
Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής και η βαθμολογία της Serie A έχουν ως εξής:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας