«Ταχυδρομείο των πιγκουίνων»: Αναζητά εργαζόμενους για να… μετρούν πιγκουίνους
Το «Antarctic Heritage Trust» πλημμυρίζει από αιτήσεις!
Νέους εργαζόμενους ψάχνει το «ταχυδρομείο των πιγκουίνων» με τις αιτήσεις των υποψηφίων να πέφτουν «βροχή». Το κατάστημα εντοπίζεται στο Port Lockroy της Ανταρκτικής και είναι το νοτιότερο ταχυδρομείο στον κόσμο.
Κάθε χρόνο, το «Antarctic Heritage Trust» πλημμυρίζει από αιτήσεις για τις καινούριες θέσεις εργασίας που προκηρύσσονται. Φέτος, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες και είναι ανοιχτές μόνο σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Τα καθήκοντα και οι δεξιότητες των υποψηφίων
Εκτός από την επεξεργασία έως και 80.000 επιστολών και καρτ-ποστάλ ετησίως, το προσωπικό του ταχυδρομείου πρέπει να διευθύνει το κατάστημα και να υποδέχεται περίπου 18.000 επιβάτες που μεταβαίνουν στην παγωμένη ήπειρο με κρουαζιερόπλοια και φυσικά πραγματοποιούν στάση εκεί.
Οι υποψήφιοι που φιλοδοξούν να προσληφθούν θα πρέπει να έχουν μια σειρά από δεξιότητες: Θα πρέπει να ταξινομούν τα γράμματα, να πουλούν γραμματόσημα, να φροντίζουν τα κτίρια και να διευθύνουν το κατάστημα δώρων.
Οι συνθήκες εργασίας στην Ανταρκτική
Το έντυπο της αίτησης δεν παύει να προειδοποιεί τους πολίτες σχετικά με την υγιεινή:
- Δεν έχει τρεχούμενο νερό το νησί, οπότε οι εγκαταστάσεις του μπάνιου είναι πολύ βασικές. Το νερό συλλέγεται με δοχεία από τα πλοία που μας επισκέπτονται
- Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις ντους στο Port Lockroy, οπότε το προσωπικό αναμένεται να ζει άνετα με αυτές τις περιορισμένες εγκαταστάσεις, διατηρώντας όμως υψηλά τα επίπεδα υγιεινής
- Τα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν ντους περίπου μία φορά την εβδομάδα, αλλά όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές μπορεί να περάσουν έως και δύο εβδομάδες χωρίς επισκέπτες ή ντους
- Το προσωπικό πρέπει να μετρήσει τους περίπου 1.500 πιγκουίνους «gentoo» που ζουν σε αποικία της περιοχής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)


























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442