Σφαγή στη Μόσχα: Μηνύματα, κεριά και λουλούδια αφήνουν πολίτες στη Ρωσική Πρεσβεία
«Ευχαριστούμε τους Έλληνες φίλους και συμπατριώτες μας», αναφέρει η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα
Κεριά, λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης προς τον ρωσικό λαό, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον πολιτιστικό χώρο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, αφήνουν πολίτες έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα.
Σε ανάρτησή της στο Χ η ρωσική πρεσβεία ευχαριστεί τους Έλληνες φίλους αλλά και τους Ρώσους πολίτες στην Ελλάδα για τα συλλυπητήρια μηνύματά τους.
«Όλοι μαζί προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών», καταλήγει η ανάρτηση.
🕯 Ευχαριστούμε τους Έλληνες φίλους και συμπατριώτες μας που στέλνουν στη Πρεσβεία τα συλλυπητήρια μηνύματα στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των νεκρών σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο «Crocus City Hall».
🙏 Όλοι μαζί προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών. pic.twitter.com/ULxvS70rvE
— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) March 23, 2024
Συλλυπητήρια μηνύματα και λουλούδια έξω από το Ρωσικό Προξενείο της Ρωσίας
Λουλούδια, κεριά και συλλυπητήρια μηνύματα αφήνουν πολίτες και στο Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Δημοσθένους στο κέντρο της πόλης.
«Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τους στοργικούς συμπατριώτες και πολίτες της Ελλάδας για τα λουλούδια, τα λόγια συλλυπητηρίων και την υποστήριξη σε σχέση με την τερατώδη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο Δημαρχείο Κρόκου στα προάστια της Μόσχας» αναφέρει η ανάρτηση που έγινε από το Προξενείο.
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)
















![Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-12T191336Z_264098808_RC2JKJAS38F8_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442