Πλήγμα για τον Παναιτωλικό: Ο Ζοάο Πέδρο υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου
Ο Ζοάο Πέδρο τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Παναιτωλικού, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή του στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Σχεδόν μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του Αγρινίου για τα play-outs της Stoiximan Super League, ο Ζοάο Πέδρο υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου.
Μεγάλη απώλεια για τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκη, καθώς ο Ζοάο Πέδρο είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της ομάδας.
Η κατάσταση του επιθετικού των «καναρινιών» θα εκτιμηθεί μέσα στο επόμενο, με τον 27χρονο άσο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει κάποιο από τα ματς των τελευταίων αγωνιστικών, όπου η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα παλέψει για την σωτηρία της. Δεδομένα ο Ζοάο Πέδρο, δεν θα βρίσκεται στα προσεχή ματς του Παναιτωλικού, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και με τον Βόλο στο Αγρίνιο. Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Πέδρο έχει αγωνιστεί σε 32 ματς συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Πανσερραϊκού. Μια νίκη που τον έφερε στους 23 πόντους και στο +5 από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο +11 από την Κηφισιά και τον Βόλο που ακολουθούν. Στους Ζωσιμάδες θα προσπαθήσει να κάνει το «2 στα 2» στα πλέι άουτ και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
- Παγιδευμένοι στο Διάστημα – Η κρίση του Boeing Starliner ήταν «μια από τις χειρότερες» στην ιστορία της NASA
- Κακοκαιρία: «Σπασμένη γραμμή λαίλαπας» 300 χλμ. σαρώνει τα δυτικά – Στο στόχαστρο η Αττική
- Φυλακές Δομοκού: Στον ανακριτή ο 38χρονος Βούλγαρος που σκότωσε τον ισοβίτη
- Αφγανιστάν: Νέος νόμος των Ταλιμπάν κρίνει νόμιμο να ξυλοκοπείς τη σύζυγό σου «όσο δεν της σπας τα κόκκαλα»
- Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
- «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη ξανά στους κινηματογράφους



