
Ξεκίνησε η κατασκευή του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον Καρέα
Οι εργασίες του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το Πάσχα.
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον πρώην πολυχώρο Κουγιά στον Καρέα. Τον χώρο επιθεώρησε σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην περιοχή και αναμένεται να είναι ένα πόλος έλξης για τους δημότες.
Το έργο
Δημιουργείται υπαίθριο γυμναστήριο αλλά και χώροι αναψυχής και ψυχαγωγίας, πέργκολα σκίασης ενώ θα υπάρχουν και αρκετοί χώροι παιγνιδιού με τραπέζι αντισφαίρισης, σκάκι και άλλα διαδραστικά παιχνίδια.
Παράλληλα, ενισχύεται η φύτευση και εγκαθίσταται νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος.
Στόχος είναι η αναβάθμιση των υφιστάμενων κοινοχρήστων χώρων, η βελτίωση του μικροκλίματος και η ενοποίηση των επιμέρους λειτουργιών που αναπτύσσονται εντός του χώρου.
Το έργο χρηματοδοτείται από τον ΣΠΑΥ στο πλαίσιο του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης ενώ η μελέτη συντάχθηκε με τις υποδείξεις της δημοτικής αρχής και της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.
Το πάρκο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στους πολίτες μέχρι τις εορτές του Πάσχα.
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων



