Ζίβκοβιτς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»
Το μήνυμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άρη.
Ο ΠΑΟΚ έχασε ματς και πρωτιά από τον Άρη στην Τούμπα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στη NOVA κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει άμεσα αντίδραση.
Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ για εμάς. Δεν παίξαμε καλά απέναντι στον Άρη και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στη ζωή, όπως και στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να γυρίσουμε τον διακόπτη για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα».
Για το παιχνίδι:
«Καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά δεν ήμασταν απειλητικοί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και όλοι μαζί. Να βρούμε την χαμένη αυτοπεποίθηση μας και να κοιτάξουμε μπροστά».
- Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74: Με εξαιρετικό Τολιόπουλο οι «πράσινοι»
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)


