Γκουαρντιόλα: «Θα έχει την ευκαιρία ο Ντε Μπρόινε να μου αποδείξει ότι έκανα λάθος»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στην αλλαγή του Κέβιν Ντε Μπρόινε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.
Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έμειναν ισόπαλες με σκρο 1-1 στο «Άνφιλντ», με μία φάση να είναι χαρακτηριστική όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε αλλαγή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος και αντέδρασε στον προπονητή του.
Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στην εν λόγω στιγμή, τονίζοντας πως το έκανε ώστε να έχει κάποιον να κρατά την μπάλα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Βέλγος θα έχει την ευκαιρία να του αποδείξει πως έκανε λάθος.
Oι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:
«Έχει την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι να αποδείξει ότι έκανα λάθος. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που να κρατάει την μπάλα. Δεν έχει να κάνει με το πρέσινγκ. Ο Κόβασιτς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ήμασταν ευχαριστημένοι με τον Κέβιν. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε μια χαρά».
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα, η επιστροφή τους στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο σε 62χρονο που εγκατέλειψε δύο κουτάβια
- Ανατροπή στις συντάξεις Απριλίου – Νωρίτερα τα χρήματα
- Τσιτσιπάς – Σαποβάλοφ 1-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Indian Wells
- Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού στη Μέση Ανατολή – Επέστρεψαν 162 Έλληνες πολίτες
- Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
