Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κλοπ αποθέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα

Ο Κλοπ αποθέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Γκουαρντιόλα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Σίτι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι των δύο ομάδων για την Premier League.

Το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τους «πολίτες».

«Την τελευταία δεκαετία, η Σίτι είναι η πιο επιτυχημένη αγγλική ομάδα, ίσως η πιο επιτυχημένη σε ολόκληρη την Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

Για τις δηλώσεις του Άρνολντ: «Ο Άρνολντ γεννήθηκε στο Λίβερπουλ και σαν παιδάκι ανέβαινε τους φράχτες για να δει τις προπονήσεις της ομάδας και έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες της Λίβερπουλ. Ένα από τα σλόγκαν μας είναι το ‘This Means More’, μια έκφραση που λατρεύω. Ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα για εμάς. Αυτός ο σύλλογος είναι τα πάντα για εμάς και αν αυτό δεν ισχύει για τους υπόλοιπους, ας είναι. Γιατί να μην μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς αισθανόμαστε; Έτσι αισθάνθηκε ο Άρνολντ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτά που είπε».

Για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Τη σεβόμαστε πάρα πολύ και το εννοούμε. Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Διαθέτουν φανταστικούς ποδοσφαιριστές, έχουν στο ρόστερ τους πιθανώς τον καλύτερο επιθετικό. Ο Ντε Μπρόινε θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους και ο Φόντεν είναι ένας από τους καλύτερους Άγγλους παίκτες αυτή την στιγμή. Την τελευταία δεκαετία, η Σίτι είναι η πιο επιτυχημένη αγγλική ομάδα, ίσως η πιο επιτυχημένη σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Για το αν μία ενδεχόμενη νίκη θα δώσει στη Λίβερπουλ τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου: «Τα παιχνίδια μας με τη Σίτι είναι πάντα πολύ σημαντικά και πιθανότατα αυτό θα συνεχίσει να ισχύει για πάντα. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό το ματς θα κρίνει το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά αν λάβουμε υπόψη όλα τα πιθανά σενάρια, δεν νομίζω ότι μπορούμε να ανοίξουμε τις σαμπάνιες σε περίπτωση που πάρουμε τη νίκη. Πρόκειται για τρεις βαθμούς, αλλά τίποτα δεν θα έχει τελειώσει. Είναι ένας πραγματικά μεγάλος και δυνατός αντίπαλος για εμάς, δεν το κρύβουμε. Θέλουμε να νικήσουμε, γνωρίζοντας το πόσο δύσκολο θα είναι».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024