ΑΕΚ: Αρκετά τα προβλήματα ενόψει Λαμίας
Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Λαμία.
Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με την Λαμία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των playoff.
Πιο συγκεκριμένα στο απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται οι Νόρντιν Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.
Για ακόμη μια μέρα ο Λιβάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για συμμετοχή κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας να λιγοστεύουν αρκετά, ενώ κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Φερνάντες.
Η κατάσταση του Άμραμπατ θα εκτιμάται καθημερινά, ενώ ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται σύντομα να ανεβάσει «στροφές». Όσον αφορά τον Ζίνι βρίσκεται ακόμη αρκετά από το να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Τέλος εκτός για την αναμέτρηση με την Λαμία έχει τεθεί και ο Τσούμπερ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Γιουβέντους-Λάτσιο 2-2: Η «Μεγάλη Κυρία» έσωσε την παρτίδα στο 90+6’
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ μικρή η διαφορά στην κορυφή»
- Μπενίτεθ: «Είναι μια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 20ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι» με Ταμπόρδα (vids)
- Ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ το γκολ του Παντελίδη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442