Η αποκάλυψη της Σοφίας Φαραζή για το σοκαριστικό μήνυμα στα social media
Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Φαραζή μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και αποκάλυψε το σοκαριστικό μήνυμα που της είχαν στείλει στα social media.
Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Φαραζή παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποσυρθεί για λίγα χρόνια από την τηλεόραση και στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Λίτσα.com.
«Από το Λίτσα.com έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια. Ήταν μια πολύ διαφορετική εποχή, πιο ανέμελη. Έβγαινες από τη σχολή και είχες ένα κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο να κάνεις πράγματα. Τώρα τα παιδιά παλεύουν να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε το ίντερνετ, πολύ σημαντικό. Έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή.
Μόνο μια φορά στεναχωρήθηκα με μήνυμα
Τώρα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα, και το χειρότερο, να σε βρίσει με ένα μήνυμα. Μόνο μια φορά στεναχωρήθηκα με μήνυμα. Παραξενεύτηκα βασικά, μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα, που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε, “πω, πω η Φαραζή, θέλω να πεθάνει, να τη δω νεκρή”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.
«Δεν απόλαυσα την επιτυχία, κλείστηκα στο σπίτι»
«Την επιτυχία δεν την απόλαυσα ούτε όταν έκανα το Λίτσα.com, ούτε την εισέπραξα μετά. Κλείστηκα στο σπίτι. Ήθελα να κάνω παιδί, δεν ήθελα να λείπω πολλές ώρες, δε με ενδιέφερε εκείνη την εποχή να κάνω πάλι τηλεόραση. Ήμουν στο θέατρο, ήμουν καλυμμένη, έκανα την Τέχνη που αγαπάω» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σοφία Φαραζή.
«Έχω περάσει κι εγώ άσχημα στο θέατρο. Δεν έχω φύγει από παράσταση, τώρα θα έφευγα. Τότε ήμουν μικρή και φοβισμένη, φοβόμουν ότι θα μου κλείσουν όλες τις πόρτες» αποκάλυψε η Σοφία Φαραζή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.