Η ΑΕΚ Β΄ «συνέτριψε» τον Απόλλωνα Πόντου στο Σεραφείδειο, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2, με 4-0 και πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Ο Αραούχο, ο οποίος ήταν και αρχηγός της ΑΕΚ Β΄, ξεκίνησε βασικός και μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 36΄.
Στο 43′ οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με γκολ του Ραντόνια. Η Ένωση πέτυχε άλλα δύο γκολ στο β΄ μέρος με τους Χριστόπουλο (84΄) και Σκόνδρα (90+2΄) και έφτασε χωρίς πρόβλημα στην τελική επικράτηση, με την οποία ανέβηκε στην 5η θέση με 28 βαθμούς.
Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ Β΄ κατέβαλε την αντίσταση της Κοζάνης στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στον «Δικέφαλο του βορρά» πέτυχε ο Δαρέλας με πέναλτι στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στην 6η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς οι ασπρόμαυροι, ενώ η Κοζάνη καταλαμβάνει την 9η με 21 πόντους.
LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Κι άλλο «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από αυτά των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ και Μπέρνλι καθώς η Έβερτον νίκησε μέσα στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα με 1-0!
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.