Αλίκη Κατσαβού: «Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα Βουτσά ήταν θλιμμένες»
H Αλίκη Κατσαβού μεγαλώνει πια μόνη τον γιο τους, Φοίβο.
Η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, και μίλησε για την απώλειά του, στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».
«Τον Κώστα Βουτσά τον γνώρισα όταν με φώναξαν να παίξω στο «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» και παρτενέρ μου ήταν εκείνος. Είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι της απώλειας, δεν θα τακτοποιηθεί αυτό το κομμάτι της απουσίας από τη ζωή μου. Ο χρόνος δε γιατρεύει, απλά κάποια στιγμή αποφασίζεις ότι δεν μπορείς να μένεις πίσω, επειδή ο κύκλος της ζωής και του θανάτου είναι έτσι».
Εκείνος που προσφέρει χαρά στην καθημερινότητά της είναι ο γιος της, Φοίβος.
«Δυσκολεύομαι να βρω το χιούμορ και τη χαρά της ημέρας, αλλά ευτυχώς έχω τον Φοίβο. Ο Φοίβος μιλάει με αγάπη για τον πατέρα του, αλλά κάποιες φορές εκφράζει την στενοχώρια του για την απουσία του. Βρίσκεται σε ένα στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του. Ο Φοίβος μου είπε να μην πετάξω το γραφείο του Κώστα Βουτσά, γιατί του θυμίζει τον πατέρα του».
«Όλα μου θυμίζουν τον Κώστα σε ανύποπτο χρόνο, καμιά φορά το κάνω εγώ και συντηρώ τα πράγματα για να τον θυμάμαι», είπε η Αλίκη Κατσαβού και συνέχισε:
«Ο Κώστας Βουτσάς είχε μία γνήσια κι έντονη αγάπη για τη ζωή. Οι πρώτες γιορτές χωρίς τον Κώστα ήταν θλιμμένες, εξακολουθεί να ισχύει αυτό. Η διάφορα ηλικίας ναι μεν ήταν μεγάλη, αλλά ο Κώστας δεν ήταν ένας συνηθισμένος μεγάλος και δεν τον ενδιέφερε να δει τον αρνητικό σχολιασμό. Στο δρόμο έλεγαν του Κώστα «μπράβο, τι καλό κορίτσι» για μένα», είπε.
Δείτε το βίντεο:
Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού
«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα!
Έλεγες: “από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες… καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιαρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστος, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοιρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας”.
Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοιρες που είχες μαζεψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα, δεν τα καταφέρνω πάντα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)
*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»
- Ενοίκια: Ράλι στις τιμές και στεγαστική ασφυξία για τους νέους – Η ελληνική αγορά στο μικροσκόπιο του Reuters

