Η Νάπολι θέλει τον Φέργκιουσον για τη θέση του Ζιελίνσκι
Στο στόχαστρο της Νάπολι έχει μπει ο μέσος της Μπολόνια, Λιούις Φέργκιουσον.
Στην Ιντερ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Πιότρ Ζιελίνσκι και η Νάπολι ψάχνει τον αντικαταστάτη του.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας «έκοψε» τον Πολωνό διεθνή μεσοεπιθετικό από την ευρωπαϊκή λίστα της για τους «16» του Champions League, διότι επέλεξε να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Μιλάνου από τώρα.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι «παρτενοπέι» χτύπησαν την πόρτα της Μπολόνια και ζήτησαν την απόκτηση του Λιούις Φέργκιουσον. Ο 24χρονος Σκωτσέζος διεθνής μέσος πραγματοποιεί φέτος εντυπωσιακές εμφανίσεις και η Νάπολι προσφέρει 30 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του.
Ο Ντε Λαουρέντις ήθελε και θέλει το Champions League
Η Νάπολι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, παρότι ο Ιταλός την οδήγησε στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια.
Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού, για τις σχέσεις που είχαν, αλλά και για αυτά που περίμενε από την ομάδα.
«Περίμενα πέρυσι από τον Σπαλέτι να κατακτήσει και το Champions League. Αντίθετα, έφτασε ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο η Ίντερ που τερμάτισε 20 πόντους πίσω από εμάς στη βαθμολογία. Δεν είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλές σχέσεις. Αντίθετα, εγώ ήμουν απόντας με δεδομένη τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας.
Εγώ έκανα τον πρόεδρο και εκείνος τον προπονητή, τέλος. Εκείνος μού έλεγε πως ήθελε να γιατρέψει κάποια πράγματα και να φύγει. Τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου τους έφερα εγώ. Εγώ έφερα επίσης τον Τζούντολι και όχι τον Σπαλέτι. Μην ξεχνάτε πως όταν είχε τερματίσει τρίτος, του έγραφαν όλοι ότι έπρεπε να αποχωρήσει».
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ακίνητα: Τα ακριβότερα σπίτια στην Αττική: Πού ζητούν πάνω από 3.500 ευρώ/τ.μ.
- Προπόνηση: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για να αποφύγεις τους τραυματισμούς
- Ιαπωνία: Διαλύθηκε επίσημα η κάτω Βουλή – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα



