Αν ψάχναμε για μια από τις ομάδες που κινήθηκαν δυναμικά στο παζάρι των μεταγραφών στη Euroleague το καλοκαίρι που μας πέρασε, τότε σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει θέση στη σχετική λίστα. Οι «πράσινοι» απέκτησαν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Βιλντόζα, ο Ναν, ο Μήτογλου, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους.
Το ίδιο δραστήριος αναμένεται να εμφανιστεί και το προσεχές καλοκαίρι με τους δύο μεγάλους στόχους του τριφυλλιού να είναι, οι Ταβάρες και Χεζόνια.
Για το μέλλον του τελευταίου μίλησε και ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Νικόλας Δίπλαρος τονίζοντας τα εξής:
«Ο Χεζόνια είναι καταπληκτικός παίκτης και κάνει καταπληκτική σεζόν και φέτος. Ίσως του ταιριάζει και το “4” πιο πολύ απ’ ό,τι βλέπουμε.
Όλοι ξέρουμε πόσο θέλει ο Μάριο να έρθει στον Παναθηναϊκό, το έχει δείξει, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο. Ό,τι και να τον ρωτήσουμε τώρα δεν θα ξέρει τι να απαντήσει και τι θα κάνει», ανέφερε ο Δίπλαρος που αγωνίστηκε στο πλευρό του Κροάτη το 2021.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.