«Επέκταση συμβολαίου στον Σάουθγκεϊτ σκέφτεται η Αγγλία»
Σύμφωνα με την «The Telegraph», η FA θα προτείνει στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέκταση του συμβολαίου του.
Η «νέα γενιά» του αγγλικού ποδοσφαίρου, που έφερε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα της χώρας, είναι πολλά υποσχόμενη ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν.
Οι Τζουν Μπέλιγχαμ, Ντέκλαν Ράϊς και Μπουκάγιο Σακά, αποτελούν τα «αστέρια» αυτής της νέας ομάδας που «έφτιαξε» ο έμπειρος προπονητής και όπως είναι φυσικό, οι διοικούντες την ομοσπονδία, επιθυμούν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Σαουθγκέϊτ.
Μια τελευταία ευκαιρία
Από την πλευρά του, ο Αγγλος ομοσπονδιακός, αντιμετωπίζει το Euro 2024 ως την τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσει ένα κορυφαίο τρόπαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας «The Telegraph», η FA θα προτείνει στον Σάουθγκεϊτ επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, προφανώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αμερική.
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές



