«Επέκταση συμβολαίου στον Σάουθγκεϊτ σκέφτεται η Αγγλία»
Σύμφωνα με την «The Telegraph», η FA θα προτείνει στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέκταση του συμβολαίου του.
Η «νέα γενιά» του αγγλικού ποδοσφαίρου, που έφερε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα της χώρας, είναι πολλά υποσχόμενη ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν.
Οι Τζουν Μπέλιγχαμ, Ντέκλαν Ράϊς και Μπουκάγιο Σακά, αποτελούν τα «αστέρια» αυτής της νέας ομάδας που «έφτιαξε» ο έμπειρος προπονητής και όπως είναι φυσικό, οι διοικούντες την ομοσπονδία, επιθυμούν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον Σαουθγκέϊτ.
Μια τελευταία ευκαιρία
Από την πλευρά του, ο Αγγλος ομοσπονδιακός, αντιμετωπίζει το Euro 2024 ως την τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσει ένα κορυφαίο τρόπαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας «The Telegraph», η FA θα προτείνει στον Σάουθγκεϊτ επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, προφανώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αμερική.
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο

