Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλαν «φτερά» εκατομμύρια στερλίνες από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Έβγαλαν «φτερά» εκατομμύρια στερλίνες από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ο βρετανός ατζέντης, Τερι Μπερν, χρησιμοποίησε τα χρήματα του Σάουθγκεϊτ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την αγορά νέων γραφείων στη Wigmore Street, αξίας 25 εκατ. στερλινών.

Γνωστός βρετανός ατζέντης «άδειασε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκέιτ για να επενδύσει σε αγορά ακινήτου.

Πρόκειται για τον Τερι Μπερν, άλλοτε ατζέντη του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Πελέ, ο οποίος χρησιμοποίησε τα χρήματα του Σάουθγκέιτ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την αγορά νέων γραφείων στη Wigmore Street, στο κέντρο του Λονδίνου, αξίας 25 εκατ. στερλινών (περίπου 28,9 εκατ. ευρώ).

Η επένδυση αποδείχτηκε μια πολύ κακή οικονομική επιλογή με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις του Μπερν να κινδυνεύουν με χρεοκοπία, κι ενώ χρωστά εκατομμύρια σε πελάτες του.

Ο Μπερν εκπροσωπεί τον Σάουθγκεϊτ από το 2016 όταν ακόμα ήταν προπονητής της Κ-21 της Αγγλίας και είναι αυτός που διαπραγματεύτηκε τρεις συμφωνίες με την αγγλική ομοσπονδία.

Μετά την τελευταία εξέλιξη ωστόσο, είναι βέβαιο πως θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Εκτός από τον Σάουθγκεϊτ ο Μπερν χρωστά χρήματα και στους πρώην άσους Κόουλ και Χοντλ καθώς και σε αρκετούς κορυφαίους σεφ που εκπροσωπεί η εταιρία του 10Ten Talent.

Ο εκλέκτορας της Αγγλίας και οι άλλοι βετεράνοι παίκτες προσπαθούν για μήνες να πάρουν τα χρήματά τους καθώς η 10Ten έχει καθυστερήσει να τους καταβάλει τα χρωστούμενα από χορηγίες και εμπορικές συνεργασίες.

Ωστόσο δείχνουν συμπάθεια πως τον Μπερν θεωρώντας πως είναι ένοχος για λάθος εκτίμηση παρά για εσκεμμένη εξαπάτηση.

Η γνωριμία του άλλοτε οδηγού λεωφορείου και αθλητικού μασέρ με τον Γκλεν Χοντλ όταν ο τελευταίος ανέλαβε προπονητής της Τσέλσι ήταν ο βατήρας για την εκτόξευση του.

Όταν ο Χοντλ ανέλαβε την Εθνική Αγγλίας τον πήρε μαζί του ως μέλος του ιατρικού τιμ. Στα Τρία Λιοντάρια γνωρίστηκε με τον Μπέκαμ, τον οποίον στη συνέχεια εκπροσώπησε και έγινε η σκιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα έγιναν πολύ εύκολα για τον Μπερν μέχρι τη μοιραία στιγμή που πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει ξένα χρήματα για να επενδύσει στα γραφεία των εταιριών του.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024