Η αποκάλυψη της Μπέσσυ Αργυράκη για τις αισθητικές επεμβάσεις
«Πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη»
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, τη ζωή της και αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» όπου δήλωσε σχετικά με την εικόνα της:
«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάνανε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα. Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα».
Όπως λέει η ίδια: «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα. Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου ‘πότε θα γίνω γιαγιά’, όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».
«Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσουν τα οπίσθιά τους και τα πόδια τους», λέει η ίδια, σχετικά με την ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο.
Την επόμενη σεζόν θα υποδυθεί την Μπέτι Μίντλερ σε μιούζικαλ.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026





