Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απάτη στα social media εις βάρος της
Διευκρινίσεις για την απάτη.
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου η ΕΡΤ για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου και την απάτη εις βάρος της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινήθηκε και διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο αγνώστων, το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα τόσο το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε. όσο και την εικόνα και τη φωνή της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Αντριάνας Παρασκευοπούλου, με περιεχόμενο εντελώς άσχετο με τους σκοπούς, τον χαρακτήρα και το πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Το βίντεο αυτό, το οποίο έχει τροποποιηθεί ψηφιακά, πιθανώς με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου, καθώς και το λογότυπο της ΕΡΤ Α.Ε., για μη νόμιμη εκμετάλλευσή τους σε διαφημιστικούς ή και άλλους σκοπούς.
Η ΕΡΤ Α.Ε. εφιστά την προσοχή των τηλεθεατών και των χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι το εν λόγω βίντεο αγνώστων συνιστά προϊόν διαδικτυακής απάτης και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε εκπομπή και συνεργάτη της ΕΡΤ Α.Ε.
Η ΕΡΤ Α.Ε. επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της για την άρση και οριστική παύση της διαδικτυακής απάτης».
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442