Άννα Φόνσου για Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι πολύ ωραίο να λένε ότι πεινάνε»
Η ιδρύτρια του «Σπιτιού του Ηθοποιού» τον κάλεσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της.
O Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε δημόσια στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε ο ηθοποιός για περίπου ενάμιση χρόνο ζούσε χωρίς ρεύμα, ενώ εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε στο παρελθόν την αυτοκτονία.
«Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο», είπε μεταξύ άλλων.
Η ανακοίνωση της Άννας Φόνσου
Λίγες ώρες μετά, η Άννα Φόνσου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί όποιον ηθοποιό αντιμετωπίζει προβλήματα, να έρχεται σε επαφή με το Σπίτι του Ηθοποιού και με το ΣΕΗ.
«Παρακαλούμε όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει προβλήματα να έρχεται πρώτα σε επαφή με το Σπίτι του Ηθοποιού και με το ΣΕΗ. Δεν είναι σωστό εφόσον υπάρχουμε εμείς παντού και πάντα για εσάς, να μη γνωρίζουμε τίποτα και να έχει βουίξει το TikTok», έγραψε η Άννα Φόνσου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το Σπίτι Του Ηθοποιού (@actorshouse_official)
*Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO
- Βόλος: «Η μία γυναίκα βγήκε στην αυλή τυλιγμένη στις φλόγες» – Χαροπαλεύει ο γιος της που προσπάθησε να σώσει μάνα και γιαγιά
- Σίφνος: Βγήκε στους δρόμους για την Υγεία – Μαζική πορεία μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις
- Σε απόγνωση η Οσάκα – Σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση




