Έμεινε ελεύθερος από την Σάρζα ο Μανωλάς (pics)
Ο έμπειρος σέντερ μπακ ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σε αναζήτηση νέου προορισμού στην καριέρα του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έλυσε την Τρίτη (16/1) το συμβόλαιό του με τη Σάρζα, έπειτα από ενάμισι χρόνο παρουσίας στην ομάδα των Η.Α.Ε.
Ο 32χρονος διεθνής Έλληνας στόπερ, πριν από δύο μήνες είχε ξεκινήσει συζητήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την αραβική ομάδα αν και το καλοκαίρι βρέθηκε ξανά κοντά στο «διαζύγιο».
Ομως εντέλει τα πράγματα δεν πήγαν όπως επιθυμούσαν οι δύο πλευρές κι αποφάσισαν τελικά να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.
Ο Μανωλάς έκανε ανάρτηση με την οποία επισημαίνει πως μετά από 1.5 χρόνο αποχωρεί από τη Σάρζα, έχοντας κερδίσει εκεί 4 τρόπαια, με την ίδια την ομάδα επίσης να ανακοινώνει το «διαζύγιο».
Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε συνολικά σε 41 παιχνίδια, έχοντας 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Ο έμπειρος σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Νάπολι και Θρασύβουλο, έχοντας συνολικά στην καριέρα του 505 συμμετοχές, με 24 γκολ και 11 ασίστ, ενώ έχει καταγράψει επίσης 42 συμμετοχές με το εθνόσημο (1 γκολ). Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Σάρζα, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:
- Θεσσαλονίκη: Για αρπαγή και ληστεία 22χρονου συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι – Τον επιβίβασαν με τη βία σε όχημα
- ΠΑΟΚ – Προμηθέας 100-70: Άνετη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά πριν τον ημιτελικό με τη Μούρθια
- Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Πρωταπριλιά: Έρχεται ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό
- Ο βασιλιάς Κάρολος και η αμύθητη περιουσία του
- Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη από πυρκαγιά σε κατοικία στη Νεμέα
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
