Θλάση ο Ιωαννίδης και… τρέχει για Τούμπα
Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Δυσάρεστα ήταν για τον Παναθηναϊκό τα νέα που προέκυψαν από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης εξαιτίας του τραυματισμού του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο διεθνής άσος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και εκτός από το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το οποίο ήταν δεδομένο πως θα το χάσει, μένει εκτός και από το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.
Ο Ιωαννίδης ξεκινά άμεσα θεραπεία και στόχος του είναι να προλάβει το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πλέον οι «πράσινοι» μένουν με τον Άντραζ Σπόραρ για την επίθεση καθώς θυμίζουμε πως εκτός δράσης με τραυματισμό είναι και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.
- Μητσοτάκης για θάνατο Παπαληγούρα – «Με θλίψη αποχαιρετώ έναν ευπατρίδη της πολιτικής»
- Η Ιαπωνία καταργεί την ισοπαλία στο ποδόσφαιρο
- Μετρό: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4
- Ο Γιάννης Παναγόπουλος δίνει εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου Χρήματος
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων

