Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Ο Βαλένσια χάρισε στο 98′ τον βαθμό στους Περιστεριώτες
Έπειτα από ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο σημειώθηκαν δύο γκολ Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Δέκα ματς αήττητος ο Ατρόμητος. Ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί.
Αλύγιστος Ατρόμητος έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε κόντρα στον ΟΦΗ…
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 85′ από το γκολ του Λαμπρόπουλου, το σύνολο του Ίλιτς κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Βαλένσια.
Χωρίς ήττα για δέκατο σερί ματς οι Περιστεριώτες. Από την άλλη ισάριθμα χωρίς νίκη οι Κρητικοί οι οποίοι προβληματίζουν αρκετά.
Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο με τον ΟΦΗ να είναι συνολικά καλύτερος, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ.
Αυτό το πέτυχε στο 85′ όταν μετά από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Τσιντώτα, ο Λαμπρόπουλος έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το τέρμα των Κρητικών ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και έπειτα από την χρήση του VAR μέτρησε κανονικά.
Παρόλα αυτά αν και όλα έδειχναν πως ο ΟΦΗ θα έφευγε με την νίκη από το Περιστέρι, ήρθε στο 98′ με κεφαλιά buzzer beater ο Βαλένσια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στην κλήρωση του Nations League στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες – Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ημερομηνίες
Στις 11 Φλεβάρη του ΄24 ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα ακολούθησαν φαντάζουν σαν μια αιωνιότητα που θα μείνει χαραγμένη στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.