Κώστας Τσουρός: «Αν κάποιος δεν έχει γνώση το να πετάει μία άποψη, είναι λάθος»
Ο παρουσιαστής σχολιάζει την επικαιρότητα.
Λίγο μετά την πρώτη του εκπομπή για το 2024, ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα Και Πάλι!» για την επιλογή να κάνει δική του εκπομπή αλλά και για το πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα.
Οι αλλαγές στην εκπομπή
«Είμαστε πλέον, σε καινούριο πλατό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε ένα ωραίο υπόλοιπο σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι που είμαι κεντρικός παρουσιαστής, την ίδια δουλειά κάνω που έκανα και πριν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάναμε παρέα και με το που πήρα την εκπομπή δημιουργήθηκε απόσταση. Ειδικά φέτος στην τηλεόραση, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγική διάθεση. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το πώς περνάει ο παρουσιαστής».
Οι συμβουλές της Ναταλία Γερμανού, παρά το γεγονός πως οι εκπομπές τους βρίσκονται «απέναντι»
«Κάθε Δευτέρα μιλάμε με την Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν με διορθώνει η Ναταλία. Με συμβουλεύει για να γίνω καλύτερος. Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία στο παρελθόν που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό».
Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου
Αναφορικά με το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, είπε χαρακτηριστικά:
«Πιστεύω πως τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να παντρευτούν και υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Όταν κάποιος εκφράζει άποψη για τόσο σημαντικά ζητήματα, θα έπρεπε πρώτα να έχει γνώση. Θα έπρεπε να έχει μιλήσει με οικογένειες τέτοιες και να έχει γνώση. Αν κάποιος δεν έχει γνώση το να πετάει μία άποψη έτσι, και να προσπαθεί να καταδικάσει την ευτυχία κάποιων άλλων ανθρώπων, είναι λάθος».
Η κόντρα Ουγγαρέζου – Λιάγκα
«Και εγώ όταν άκουσα τη δήλωση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε. Ίσως ο Γιώργος να ήθελε να κλείσει το θέμα ή εννοεί κάποιον άλλον που δεν πήγε το μυαλό μας. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο».
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης







