Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή (7/1, 19:30), για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Δύο σημαντικές προσθήκες έχει ο Δικέφαλος, καθώς οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Λουτσέσκου.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και δίτερμα υψηλής έντασης.
Οπως αναφέρει επίσης η ΠΑΕ οι Άλι Σάματα και Γουίλιαμ Εκόνγκ ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Τανζανίας και της Νιγηρίας αντίστοιχα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Το 2024 ξεκίνησε εντυπωσιακά με τέσσερα γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.
Οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και δίτερμα υψηλής έντασης.
Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της μάχης με τον Άρη, ενώ οι Άλι Σάματα και Γουίλιαμ Εκόνγκ ενσωματώθηκαν στις αποστολές της Τανζανίας και της Νιγήριας αντίστοιχα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Το Σάββατο (06.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί