Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρίτσαρντς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση κόντρα στην ΑΕΚ»

Ρίτσαρντς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς μίλησε για την ήττα από τη Λαμία, αλλά και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί για τη Super League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή (7/1, 21:00) την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O αμυντικός των Ερυθρόλευκων, Ομάρ Ρίτσαρντς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι με την Λαμία και πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος για να φτάσουν στη νίκη.

«Να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και στη συνέχεια να ξεχάσουμε εκείνο το παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίτσαρντς:

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα στη Λαμία:

Στη ζωή του ποδοσφαίρου έχεις πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ανατρέψεις τις καταστάσεις. Προφανώς είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα αλλά το γεγονός πως έχουμε το παιχνίδι την Κυριακή στρέφει όλη την προσοχή μας εκεί και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να έχουμε μια τελείως διαφορετική απόδοση και να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

Πρώτα από όλα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι και στη συνέχεια να ξεχάσουμε εκείνο το παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει όλοι να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Να βγάλουμε τον καλό εαυτό, να πιάσουμε καλή απόδοση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Για το πόσο κοντά είναι στο να φτάσει το 100% της ετοιμότητας του:

Είναι δύσκολο να το πω γιατί ήμουν για πολύ καιρό εκτός. Ωστόσο νομίζω πως κάθε φορά βρίσκομαι όλο και σε καλύτερη κατάσταση. Όσα περισσότερα λεπτά παίρνω τόσο περισσότερο βρίσκω τον εαυτό μου. Σίγουρα δεν είμαι στο τοπ επίπεδο που θέλω αυτή τη στιγμή, αλλά πλησιάζω όλο και περισσότερο.

Sports in

Εργαζόμενος σε πολυεθνική εταιρεία συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας – Πώς εντοπίστηκε

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές με φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024