Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στρίμωξε άγρια τον Λυσάνδρου ο Κούγιας: «Κολλητήρι του Γιαννάκη Παπαδόπουλου» – «Ντροπή για τη Super League»

Στρίμωξε άγρια τον Λυσάνδρου ο Κούγιας: «Κολλητήρι του Γιαννάκη Παπαδόπουλου» – «Ντροπή για τη Super League»

Ο Αλέξης Κούγιας έστησε στον τοίχο τον πρόεδρο της Super League. Απάντηση όμως… καμία.

Νέο πρόεδρο έχει εδώ και μερικές ώρες η Super League. Μόνο που η αφετηρία του μάλλον προέκυψε χωρίς… λόγια. Τουλάχιστον δίχως κάποια απάντηση στις ερωτήσεις που του έθεσε στα… ίσια ο Αλέξης Κούγιας.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στον «συνεταιρισμό» ρώτησε τον Μηνά Λυσάνδρου ποια ακριβώς είναι η σχέση του με τον περίφημο Γιαννάκη Παπαδόπουλο.

Τον γνωστό και μη εξαιρετέο «έξω-διοικητικό» παράγοντα της ΑΕΚ που ήταν και παραμένει ο στενότερος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Ως δικηγόρος δεν έχω καμία αντίρρηση ότι είστε εξαιρετικός συνάδελφος, αλλά ως άνθρωπος που έχει ηθικές υποδομές, επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω ευθεία αντίρρηση, όταν είστε καθαρά υποχείριο, κολλητήρι του Γιάννη Παπαδόπουλου. Γνωρίζω πως σας επέλεξε, γνωρίζω πώς πήγατε στην ΑΕΚ, ότι είχατε το ίδιο γραφείο. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε πει για εσάς: «Όταν σε πλήρωνα ως δικηγόρο μου έλεγες άλλα και τώρα λες άλλα. Σε είχα δικηγόρο μου για να με προστατεύεις και μου είχες πει ότι θα υπογράψω ένα χαρτί που είναι ανίσχυρο». Κι αυτό το χαρτί ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ το παρουσιάζατε εις βάρος του πελάτη σας. Η επιλογή σας είναι επιλογή του Γιάννη Παπαδόπουλου. Έρχεστε σήμερα και λέτε να σας ψηφίσουμε για το έργο που κάνατε πριν. Τι έργο κάνατε; Φέρατε την Interwetten του φίλου σας του Λευκαρίτη και μας υποχρεώσατε να διαφημίζεται η Interwetten στα Play offs, όταν στη σύμβαση δεν προβλεπόταν.

Το μοναδικό έργο που κάνατε, ήταν που πληρώσαμε όλοι μαζί ένα ακριβοπληρωμένο άλμπουμ με την ιστορία της Super League για να βάλετε την υπογραφή σας. Ο άνθρωπος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας που εκπροσωπώ, έφερε εκατομμύρια στον συνεταιρισμό. Εφερε εκατομμύρια στους συνεταίρους μετατρέποντας το χαράτσι του 5% σε 1%. Δεν απαντήσατε για την επαγγελματική διαιτησία. Αφήσατε μια καριέρα, για να γίνετε κολλητήρι του Παπαδόπουλου. Απαντήστε μας. Γνωρίζεστε ή όχι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο; Πόσες φορές συναντηθήκατε τις προηγούμενες μέρες; Πόσες φορές τηλεφωνηθήκατε; Πόσα χρόνια ήσασταν στο ίδιο γραφείο; Δεν περίμενα όταν σας πέταξαν κλωτσηδόν από την ΑΕΚ να δέχεστε σήμερα να είστε υποχείριο αυτής της κατάστασης που ουσιαστικά κινεί η ΑΕΚ. Είναι ντροπή για τη Super League. Έφυγε ο Μαρινάκης. Έπρεπε να έρθει ο Αλαφούζος, να έρθει ο Σαββίδης, να έρθει ο Μελισσανίδης αν θέλει επιτέλους να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Όχι να εμφανίζουμε κολλητήρια».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024