Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δύο προτάσεις, η απάντηση στον Κοσμά και η… αστειότητα με την ΕΠΟ

Οι δύο προτάσεις, η απάντηση στον Κοσμά και η… αστειότητα με την ΕΠΟ

Τι πρότεινε ο Ολυμπιακός στην Λίγκα. Ο διάλογος Κούγια-Κοσμά.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Με την προεδρία της Σούπερ Λιγκ έπειτα από το «διάλλειμα» της εποχής Μαρινάκη να επιστρέφει στα χέρια στα χέρια ενός υψηλόβαθμου υπαλλήλου και όχι κάποιου ιδιοκτήτη που θα μπορούσε προφανώς να συνδράμει στην ισχυροποίηση του ρόλου της.

Και τον υπάλληλο που επέλεξαν, τον εκπρόσωπο του ΟΦΗ, Μηνά Λυσσάνδρου δεν τον ψήφισαν… μονοκούκι όλοι οι άλλοι πλην του Ολυμπιακού, μόνο οι ΠΑΕ. Τον ψήφισε και η ΕΠΟ που προφανώς καιρό τώρα έχει πάψει να λειτουργεί σαν Ομοσπονδία. Τυπική είναι η παρουσία της στη Σούπερ Λιγκ. «Λευκό» ψηφίζει ο εκπρόσωπος της σε κάθε υπόθεση, διότι προφανώς και δεν έχει καμιά δουλειά σε αποφάσεις του Συνεταιρισμού. Αυτά παλιά όμως.

Τώρα η ΕΠΟ του Μπαλτάκου έχει άποψη για όλα. Το έκανε στη Σούπερ Λιγκ 2 κρίνοντας μάλιστα την περίφημη ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου Μαρτσούκου. Το έκανε και σήμερα. Τα λόγια είναι περιττά.

Και όσο για τα ουσιαστικά της συνεδρίασης; Ο Ολυμπιακός ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε στο Συμβούλιο με προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα ώστε στις συζητήσεις που θα γίνονται για την επαγγελματική διαιτησία, την Λίγκα να μην την εκπροσωπεί μόνο ο κ. Λυσάνδρου, αλλά να συσταθεί επιτροπή τριμελής ή πενταμελής. Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κατέθεσε επίσης αίτημα ώστε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και άλλους τέσσερις συναδέλφους ή και ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, να επισκεφθούν άμεσα τον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως Αθηνών και Ποσοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο και να δείξουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και των στημένων αγώνων. Επίσης, να επισκεφθούν τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Γ. Οικονόμου, στον οποίο θα εκφραστούν οι απορίες για ποιο λόγο καθυστερεί η διαδικασία εδώ και έξι μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις.

Που είναι οι υπόλοιποι που θα έπρεπε να ενδιαφέρονται ώστε να βγουν από τον «πάγο» αυτές οι τόσο σημαντικές υποθέσεις;

Ο Γιώργος Κοσμάς εκπροσωπώντας την ΑΕΚ υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι υπέρ της διελεύκανσης, αλλά πως δεν είναι ενήμερη για το οτιδήποτε. Κάπου εκεί όμως έλαβε πληρωμένη απάντηση: «Τα πρόσωπα που δημοσιοποιήθηκαν με επικεφαλής έναν Σταθάκη από την Πάτρα, ο οποίος ποτέ δεν αρνήθηκε ότι τον συνέλαβαν και τα… ξέρασε όλα, έναν Ορφανίδη, είναι προσωπικοί φίλοι του Γιάννη Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνυπάρχει κάθε μέρα ο κ. Κοσμάς. Αν θέλει ο κ. Κοσμάς να μας βοηθήσει, να μας πει τι του έχει πει ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον πρώην συνεργάτη του στην Ηλιούπολη, τον Σταθάκη. Ήταν μαζί ο Παπαδόπουλος με τον Τσακογιάννη και τον Σταθάκη όταν έκοβαν τα δοκάρια της Ηλιούπολης και όταν πυροβολούσαν το πούλμαν του Παναιτωλικού. Να φτάνει λοιπόν ο κ. Κοσμάς έως εκεί που φτάνει ο ίσκιος του. Τον Παπαδόπουλο έχετε και θα τον λουστείτε. Με αυτόν αγοράζετε τις ΕΠΣ» ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια. Και εδώ όμως απάντηση καμιά. Στόματα ερμητικά κλειστά.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024