Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποια ομάδα προτάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Σε ποια ομάδα προτάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Είναι ελεύθερος, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, μετά την εμπλοκή του ονόματος του Τάσου Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό και το… άκυρο που φέρεται να έχει ρίξει ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο «τριφύλλι», στρέφονται σε ένα ακόμη πρόσωπο που απασχόλησε (και απασχολεί) την ελληνική πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τον προπονητή που απέλυσε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος για να φέρει από την Τουρκία τον Φατίχ Τερίμ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δημοσιογράφου της τουρκικής «Sports Digitale», Ερτάν Σουζγκούν, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού προτάθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, η οποία, ωστόσο, βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις με τον Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ.

Η Μπεσίκτας μετά από 17 αγωνιστικές είναι στην 5η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ούσα 15 βαθμούς μακριά από την πρώτη Φενέρμπαχτσε.

Απομένει να φανεί εάν έχει βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και εάν η ομάδα της Τουρκίας κινηθεί για την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024