
Στροφή στον πρωτογενή τομέα κάνει ο Δήμος Φυλής
Ο αστικός Δήμος Φυλής επιχειρεί να δημιουργήσει ανάπτυξη στον τόπο μέσω του πρωτογενή τομέα.
Με εκτεταμένη φύτευση ελαιοδέντρων σε δύο, υπό διαμόρφωση, πλατείες στις συνοικίες Δροσούπολη και Λεφάντω ολοκλήρωσε τις εργασίες του, το 2023, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Φυλής, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το ισοζύγιο πρασίνου αλλά και να αξιοποιηθεί ο καρπός των δέντρων.
Ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης και οι εργαζόμενοι αξιοποίησαν τα περίπου 60 μεγάλα ελαιόδεντρα που εκριζώθηκαν, κατά τη διάρκεια έργων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τις σχετικές ενέργειες για την επαναφύτευση των δέντρων στο Δήμο Φυλής έκανε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τις εργασίες.
Έπεται συνέχεια στο πρόγραμμα
Με τη νέα πρωτοβουλία συνεχίστηκε το φιλόδοξο πρόγραμμα φύτευσης ελαιοδέντρων του Δήμου Φυλής, ο οποίος επιδιώκει μια γενικότερη στροφή στον πρωτογενή τομέα, δηλαδή στη γεωργία και στη μελισσοκομία.
«Ευχαριστώ για τη συμβολή τους την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τους συνεργάτες μου. Η υπόθεση της διάσωσης του περιβάλλοντος είναι συλλογική υπόθεση και με το πνεύμα αυτό ενεργούμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
- Αμαζόνιος: «Ψηφιακή αποικιοκρατία» – Πώς το ίντερνετ επηρεάζει τη ζωή των αυτόχθονων πληθυσμών
- Email gate: Αλληλοκατηγορίες και μετάθεση ευθυνών στη δίκη για τη διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων
- Η Under Armour μας συστήνει την πιο ολοκληρωμένη σειρά running για κάθε χιλιόμετρο
- Άλιμος: 15χρονος τραυμάτισε ηλικιωμένη αρπάζοντας με τη βία αλυσίδα λαιμού και την τσάντα της με χρήματα
- Νετανιάχου: Εγώ και ο Τραμπ συμφωνούμε στα βασικά σχετικά με το Ιράν
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση


