Η πρώτη «τσάντα μικροκυμάτων» υπόσχεται να ζεστάνει το φαγητό σας εν κινήσει
Τα κρύα γεύματα θα μπορούσαν σύντομα να αποτελούν παρελθόν με αυτή την τσάντα υψηλής τεχνολογίας.
Ζεστό φαγητό σε λίγα λεπτά όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό υπόσχεται η καινοτόμα «τσάντα μικροκυμάτων» που λανσάρει η Willtex Willcook και μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασίες 80°C σε μόλις πέντε λεπτά.
Η τσάντα σε σχήμα φορητού υπολογιστή που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται στον ώμο διαθέτει μια εξωτερική μπαταρία με διάρκεια ζωής οκτώ ώρες. Το ύφασμα της ενσωματώνει υλικά και τεχνολογία που επιτρέπει την παραγωγή θερμότητας.
Τι την διαφοροποιεί από τον φορητό φούρνο μικροκυμάτων
Η ιαπωνική εταιρεία Willtex ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη «τσάντα μικροκυμάτων» στον κόσμο που μπορεί να ζεστάνει το φαγητό σε μόλις 20 λεπτά.
Ενώ η Willcook αυτοαποκαλείται «τσάντα μικροκυμάτων», στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιεί μικροκύματα για τη θέρμανση των τροφίμων.
Μοιάζει με τσάντα φορητού υπολογιστή
Αυτό την διαφοροποιεί από τον φορητό φούρνο μικροκυμάτων που αναπτύχθηκε από τον ιαπωνικό κατασκευαστή εργαλείων Makita.
Αντί για μικροκύματα, η τσάντα χρησιμοποιεί ένα προηγμένο υλικό ινών, που αναπτύχθηκε από την ιαπωνική Sanky Consys.
Σε ποιους απευθύνεται η τσάντα Willtex Willcook
Το τεχνολογικό επίτευγμα ουσιαστικά έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όσους επιθυμούν να γευματίσουν πρόχειρα (να φάει κάποιο σάντουιτς ή άλλου είδους σνακ ή ακόμη και κάποιο γεύμα) και θα ήθελαν να το ζεστάνουν εν κινήσει.
Η Willcook δεν αποτελεί το πρώτο καταναλωτικό προϊόν που εφαρμόζει την τεχνολογία θερμαινόμενων υφασμάτων.
- ΗΠΑ: Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θέλει να απελάσει τον 5χρονο Λίαμ που συνελήφθη στη Μινεσότα
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για τα ερωτικά ραντεβού τους!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»


