Η Σάνα Μαρίν «ντύθηκε πριγκίπισσα» στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Φινλανδίας
«Ήταν τιμή μας να γιορτάσουμε την ανεξαρτησία της Φινλανδίας με τον παραδοσιακό τρόπο στο Προεδρικό Μέγαρο» έγραψε η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας.
Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας και ηγέτιδα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Σάνα Μαρίν η οποία έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς πήγε κόντρα στα «πρωθυπουργικά στερεότυπα», παρευρέθηκε σε επίσημη εθνική εκδήλωση και «έκλεψε τα βλέμματα». Μάλιστα, υπήρξε η νεότερη σε ηλικία πρωθυπουργός στον κόσμο.
«Ήταν τιμή μας να γιορτάσουμε την ανεξαρτησία της Φινλανδίας»
Ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία;
Εδώ και κάποιους μήνες έχει αναλάβει τη θέση της strategic advisor για το βρετανικό think tank του Τόνι Μπλερ. Ωστόσο, παρόλο που δεν έχει κάποιο βουλευτικό αξίωμα, η εντυπωσιακή Μαρίν βρέθηκε στην επίσημη δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Φινλανδίας.|
Για την δεξίωση, η Μαρίν επέλεξε μια μακριά σατέν τουαλέτα κίτρινου χρώματος, της σχεδιάστριας Katri Niskanen, ενώ από πάνω φόρεσε μια μπλέ κορδέλα, με πολλούς να θεωρούν αυτή τη στιλιστική επιλογή ώς μια ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία.
Η πρώην πρωθυπουργός προχώρησε στην ανάρτηση μιας σειράς φωτογραφιών από την μαγική βραδιά, γράφοντας στη λεζάντα: «Ήταν τιμή μας να γιορτάσουμε την ανεξαρτησία της Φινλανδίας με τον παραδοσιακό τρόπο στο Προεδρικό Μέγαρο. Η βραδιά συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Kämp, όπου η εταιρεία μας MA/PI, η οποία ιδρύθηκε το καλοκαίρι, διοργάνωσε τους εορτασμούς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με μια απίστευτα ταλαντούχα φίλη και superwoman την Tuulia Pitkäse.
Ευχαριστούμε την Katri Niskanen για το υπέροχο φόρεμα και τη Satu Arvo για το μακιγιάζ και τα μαλλιά».
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση
- Volley League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής
- Προσωπικό εστιατορίου τρολάρει τον CEO της Ryanair και τον χρεώνει για «επιπλέον χώρο για τα πόδια»

