Την εξαιρετική σχέση που έχει με τα δίχτυα την φετινή περίοδο επιβεβαίωσε για ακόμη ένα ματς ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος το έπιασε από εκεί που το άφησε μετά την διακοπή.
Σε εξαιρετική κατάσταση ο διεθνής επιθετικός
Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας φορ ήταν εκεί που έπρεπε στο 48′ της αναμέτρησης κόντρα στην Φόλενταμ στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, για να δώσει έτσι στην Άλκμααρ προβάδισμα δύο τερμάτων.
Έτσι ο Παυλίδης έφτασε τα 16 γκολ σε 19 εμφανίσεις με τους Ολλανδούς, έχοντας μοιράσει μάλιστα και μια ασίστ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους