Στοιχεία για την στατικότητα της Γέφυρας Βαρυμπόμπης ζήτησε ο Δήμαρχος Κηφισιάς
Με έγγραφο του ο Δήμαρχος Κηφισιάς προς το Υπουργείο Υποδομών ζητάει στοιχεία για την στατικότητα της Γέφυρας στη Βαρυμπόμπη.
Την χορήγηση στοιχείων για την γέφυρα της Βαρυμπόμπης ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Κηφισιάς, αφορμή αποτέλεσε η δημόσια τοποθέτηση του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Νικολάου Ταχιάου, ότι η γέφυρα της Βαρυμπόμπης έχει πρόβλημα και πρέπει οπωσδήποτε να ανακατασκευαστεί.
Τι αναφέρεται στην επιστολή
Στην επιστολή ο Δήμαρχος Κηφισιάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα στοιχεία ζητούνται για 2 λόγους:
- Η διακοπή της λειτουργίας της γέφυρας στη Βαρυμπόμπη και τα συνοδά έργα – ρυθμίσεις στην συνοικία των Αδαμώ, θα προκαλέσουν δυσμενέστατες επιπτώσεις (κυκλοφοριακές, περιβαλλοντικές σε αυτή)
- Τα συγκεκριμένα έργα επαναφέρουν στην τοπική μας κοινωνία, τη μόνιμη ανησυχία για την εγκατάσταση και λειτουργία διοδίων στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου.
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τα φετινά trends στη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού
- Αλλαγή σκυτάλης στο Μαϊάμι μετά από 28 χρόνια – Νίκησαν οι Δημοκρατικοί στο προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων
- Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Στέγαση: Ευρωπαϊκό μοντέλο αύξησης προσφοράς κατοικιών με νέο μείγμα παρεμβάσεων εξετάζει η κυβέρνηση


