Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέχρι πότε θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια λόγω της κακοκαιρίας

Μέχρι πότε θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια λόγω της κακοκαιρίας

Ελεύθερη χωρίς καταβολή διοδίων είναι η διέλευση στις Εθνικές Οδούς λόγω των πλημμυρών.

Τον γύρο της Έλλαδας πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν προς και από τη Βόρεια Ελλάδα, αφού η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, με τη χώρα να παραμένει κομμένη στα δύο.

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.00 π.μ., η δωρεάν διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στη διασταύρωση της Εγνατίας Οδού με την Ιονία Οδό, ύστερα από νέα εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Σε αρκετά διόδια των Εθνικών Οδών θα είναι δωρεάν η διέλευση των οχημάτων μέχρι και την Τετάρτη.

Η απόφαση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από την εναλλακτική αυτή διαδρομή. Σημειώνεται ότι το κόστος για την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει το Δημόσιο, δυνάμει της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Αλλαγές στην Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στην Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω Κλάδος) από τη χ/θ 17+790 (Καλά Νερά) έως τη χ/θ 21+000 (Κορώπη), η διέλευση των οχημάτων γίνεται από ένα ρεύμα εναλλάξ μέσω σιδηροκατασκευασμένης γέφυρας από τον Ε.Σ. στα Καλά Νερά, με μέγιστο βάρος διέλευσης οχημάτων 16 τόνους ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Αγίου Λαυρεντίου – Κάτω Λεχωνίων & από το χωριό Λαύκο προς τον οικισμό Μικρό.

Συνεχίζει να ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Μηλίνας – Τρικερίου.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024