Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Ζήτησαν σε κάτοικο Λάρισας να πληρώσει διόδια για να πάει να πάρει νερό

Κακοκαιρία Daniel: Ζήτησαν σε κάτοικο Λάρισας να πληρώσει διόδια για να πάει να πάρει νερό

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε;», αναρωτιέται η κάτοικος.

Μία άκρως εξοργιστική ανάρτηση έκανε μία κάτοικος του χωριού Σοφού της Λάρισας στα social media, στην οποία καταγγέλει ότι της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια όταν πήγε να πάρει φαγητό και νερό.

Την στιγμή που η κακοκαιρία έχει πλήξει ολόκληρη τη Θεσσαλία και άνθρωποι παραμένουν στις ταράτσες των σπιτιών τους περιμένοντας βοήθεια ώστε να απεγκλωβιστούν, καταγγελίες για αισχροκέρδεια και έρχονται στο φως μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Η κ. Χριστίνα που διαμένει στο Σοφό δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσω του οποίου καταγγέλλει πως της ζήτησαν να πληρώσει κανονικά διόδια, ενώ η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη και είχαν πλημμυρίσει χωριά, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τον δήμο Κιλελέρ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι πλήρωσε 8 ευρώ διόδια για να πάει στη Λάρισα και να πάρει νερό και φαγητό, καθώς στο χωριό δεν υπήρχαν τα απαραίτητα.

«Σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να έχουμε στάλα νερό στα σπίτια μας, να μας υποχρεώνετε να πληρώνουμε τα διόδια; Δηλαδή αυτό ξέρετε να το κάνετε; Για να μας φέρετε νερό και φαγητό δεν ξέρατε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρατε από χθες ότι υπήρχε δρόμος και δεν κάνατε τίποτα να ενημερώσετε τον κόσμο να πάει να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Υπάρχουν μικρά παιδιά, το γνωρίζετε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα στο βίντεό της.

Δείτε το παρακάτω

Εκκενώνονται τρία χωριά στη Λάρισα

Σημειώνεται ότι αυτήν την ώρα, λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού, εκκενώνονται τρία χωριά στη Λάρισα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων, «εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που εξελίσσονται στην περιοχή λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία, θα πραγματοποιηθεί εκκένωση των χωριών Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι».

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, η στάθμη του ποταμού έχει ξεπεράσει τα 9,5 μέτρα.

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός το πρωί της Παρασκευής δήλωσε στο Open ότι η στάθμη του νερού είχε φτάσει στα εννιά μέτρα από τα τέσσερα που είναι συνήθως μετά από μια νεροποντή, ενώ ο ίδιος εκτίμησε ότι από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα ήταν σταθερό το ύψος του νερού.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024