Θεσσαλονίκη: «Χάθηκε άδικα από ένα ρελέ» λέει ο σύντροφος της 24χρονης που πέθανε από ηλεκτροπληξία
«Ήταν κίτρινη και τα χείλη της μπλε» περιγράφει ο σύντροφος της 24χρονης Ειρήνης για τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού τους
Τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού τους στη Θεσσαλονίκη περιγράφει ο σύντροφος της 24χρονης Ειρήνης, που πέθανε από ηλεκτροπληξία.
«Ήρθα μέσα και βλέπω τον γάτο στον καναπέ. Γλειφόταν φοβισμένο» λέει ο σύντροφός της, που το μυαλό του δεν πήγαινε στο κακό.
«’Ειρήνη, τι έγινε; Ακόμα μπάνιο κάνεις;’, είπα. Ανοίγω την πόρτα και την βλέπω στη γωνία κίτρινη, τα χείλη της ήταν μπλε» συγκλονίζει.
Ο σύντροφος της 24χρονης βάζει την κάμερα του Live News στο σημείο που ξεψύχησε η άτυχη κοπέλα και εξηγεί όλα όσα είδε και συνέβησαν την Τετάρτη, όταν η Ειρήνη υπέστη ηλεκτροπληξία όσο εκείνος έλειπε για ψώνια.
Στις σωληνώσεις διακρίνονται σε κάποια σημεία μονωτικές ταινίες. Ο σύντροφος της Ειρήνης μας λέει ότι δεν πείραξε τίποτα από τη μέρα της τραγωδίας. Είναι πεπεισμένος πως η άτυχη Ειρήνη πλήρωσε με τη ζωή της το γεγονός πως μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό θερμοσίφωνα, σε ένα διαμέρισμα που δεν είχε ρελέ.
«Λέγαμε ψέματα για να μην μας ενοχλούν»
Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Ειρήνης εξηγεί τους λόγους που τόσο ο ίδιος όσο και η 24χρονη έλεγαν ψέματα στους συγγενείς της ότι μένουν στην Κέρκυρα.
«Επειδή είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο πατέρας δεν με ήθελε σαν γαμπρό» υποστηρίζει.
«Μπορεί να είπαμε ψέματα, αλλά ήταν επιθυμία της για να την αφήνουν ήσυχη. Το καταλαβαίνω για τους γονείς, κι εγώ θα στενοχωριόμουν εάν ήταν κάποιος μεγαλύτερος. Καταλάβαιναν ότι την πρόσεχα, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε άδικα για ένα ρελέ» είπε.
«Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση της»
«Είναι απίστευτο, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ψυχάρα. Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση της» λέει ο αρραβωνιαστικός της.
Όπως είπε ο ίδιος, εκείνος και η 24χρονη γνωρίζονταν εδώ και 7 χρόνια, ενώ τα τελευταία 5,5 χρόνια είχαν σχέση.
Η κηδεία της Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μαυροβούνι Πέλλας.
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442