Χρήστος Μενιδιάτης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να είναι εδώ έστω για λίγο»
Ο τραγουδιστής θυμάται στιγμές με τον πατέρα του.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το νεό τραγούδι του, τη σχέση του με τη σύζυγό του, αλλά και για τον πατέρα του.
Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι
«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο Omega Stage. Κάναμε επανεκτέλεση το τραγούδι ‘’ο έρωτας με έρωτα περνάει”. Έχει αποδειχθεί από τη ζωή ότι πράγματι ο έρωτας με έρωτα περνάει», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.
«Είχαν γράψει ότι χωρίζω με την γυναίκα μου, ενώ τότε περιμέναμε το πρώτο μας παιδί, ήταν αστείο. Όλα αυτά που ο κόσμος πιστεύει για την δουλειά μας με τις ίντριγκες, δεν ισχύουν. Έχω απορρίψει πολλά τραγούδια και το μετάνιωσα, ένα είναι το ‘’κοίτα να μαθαίνεις’’ του Νίκου Οικονομόπουλου. Δεν υπήρχε ποτέ ζήλεια στη σχέση με την γυναίκα μου, μάλλον είμαστε “ψωνάκια” και οι δυο», συνέχισε σχετικά με την σχέση του με την σύζυγό του, αλλά και αποκαλύπτοντας ποιο διάσημο τραγούδι απέρριψε.
Οι γιοι του και η μουσική
«Διακρίνω κάποια μουσικά ταλέντα στους δυο από τους τρεις γιους μου. Ο πατέρας μου δεν χάιδευε γένια. Ο πατέρας μου με είχε προετοιμάσει για το ενδεχόμενο της απώλειάς του, από τότε που ήμουν πιτσιρίκος. Θα ήθελα ο πατέρας μου να είναι εδώ έστω για λίγο, θα έβλεπε ότι ακόμα και τώρα που έχει φύγει, δεν θα του χαλούσαμε ποτέ χατίρι», σημείωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης μιλώντας για τον πατέρα του.
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους





