Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Μενιδιάτης: «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ»

Χρήστος Μενιδιάτης: «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι και τους λάθους χειρισμούς του.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης στην εκπομπή «Ελένη», μιλώντας για τα την επικοινωνία του με τους θαυμαστές του και τα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», δεν ξέρει εάν είναι επιτυχημένος μετά από 20 χρόνια καριέρας. «Συνήθως, αν είσαι επιτυχημένος, αυτό το κρίνουν οι άλλοι. Δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ», σημείωσε χαρακτηριστικά. Θεωρεί, ωστόσο, τον εαυτό του ευτυχισμένο.

Επιτυχία για τον αγαπημένο τραγουδιστή είναι η διάρκεια. «Επιτυχία είναι να κάνεις αυτό που κάνεις για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα μπορείς και στον δικό μας χώρο υπάρχει ημερομηνία λήξης. Θέλει πολλή δύναμη να βάλεις μόνος σου το τέλος σε αυτή τη δουλειά που κάνω»

Είναι άκρως επικοινωνιακός και διατηρεί πολύ καλή σχέση με τους θαυμαστές του. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που ο Χρήστος Μενιδιάτης τους συμβουλεύει και δίνει λύσεις στα προβλήματά τους.

«Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου αρέσει να μου λένε τα πάντα. Θαυμαστές έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε τα προβλήματά τους. Είμαι ευτυχισμένος, γιατί έχω βρει τις ισορροπίες μου. Άλλο όταν είμαι πάνω στην πίστα, άλλο όταν είμαι κάτω από αυτή. Και για αυτό πιστεύω πως ζω ευτυχισμένα. Και πάνω από αυτή και κάτω από αυτή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραδέχτηκε ότι μισεί τα λάθη που έχει κάνει στην πορεία της καριέρας του. «Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου και τα μισώ. Θεωρώ εγωιστικό να λες «αγαπώ τα λάθη μου».

«Είχα την τύχη, όταν τα πράγματα επαγγελματικά δεν πήγαιναν όπως τα περίμενα, να έρχεται ένα τραγούδι και να με βάζει πάλι στα πράγματα. Έπαρση δεν ένιωσα ποτέ… Θα ήταν αστείο, γιατί ήμουν δίπλα στον πατέρα μου και απομυθοποίησα αυτή τη δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογενειακή του ζωή. «Είμαι 20 χρόνια μαζί με τη σύζυγο μου. Θέλει πολλή δουλειά η οικογένεια και τα παιδιά. Τα παιδιά μου είναι 9, 7 και 6 ετών. Όσο περνούν τα χρόνια, υπάρχει η σωματική κούραση και παίζοντας μαζί τους στο 20λεπτο με έχουν εξουθενώσει».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δυνατά Μαζί».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024