Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, βρέθηκε στέγη για τις αναμετρήσεις των ισραηλινών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες των συλλόγων από το Ισραήλ.
Οι ισραηλινές ομάδες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν εντός έδρας όσο διαρκούν οι συγκρούσεις με τη Χαμάς
Λόγω και του πολέμου στη Μέση Ανατολή, είχε δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες και η Κύπρος έδωσε τη λύση.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Κύπρου Ανδρέας Μουζουρίδης, επιβεβαίωσε το γεγονός, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Μπνέι Χερζλίγια και Νες Ζιόνα να… μετακομίζουν στη Μεγαλόνησο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ματς θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία οπαδών, ενώ μόνο που απομένει είναι πλέον το «ok» από τη FIBA για την τυπική μετακίνηση των τεσσάρων ομάδων της.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών