Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, βρέθηκε στέγη για τις αναμετρήσεις των ισραηλινών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες των συλλόγων από το Ισραήλ.
Οι ισραηλινές ομάδες δεν θα μπορούν να αγωνιστούν εντός έδρας όσο διαρκούν οι συγκρούσεις με τη Χαμάς
Λόγω και του πολέμου στη Μέση Ανατολή, είχε δημιουργηθεί μεγάλο ζήτημα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες και η Κύπρος έδωσε τη λύση.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Κύπρου Ανδρέας Μουζουρίδης, επιβεβαίωσε το γεγονός, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, Μπνέι Χερζλίγια και Νες Ζιόνα να… μετακομίζουν στη Μεγαλόνησο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ματς θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία οπαδών, ενώ μόνο που απομένει είναι πλέον το «ok» από τη FIBA για την τυπική μετακίνηση των τεσσάρων ομάδων της.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.