Μπορεί να έχει αποσυρθεί από το 2018 και γενικότερα να έχει φύγει από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο για αρκετά χρόνια, όμως η κληρονομιά που έχει αφήσει αλλά και η υστεροφημία του θα αργήσουν να χαθούν.
Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, έναν από τους απολαυστικούς και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.
Απόδειξη όλων των παραπάνω, είναι οι εικόνες που έρχονται σήμερα από την Ινδία, εκεί όπου βρέθηκε ο «Ρόνι» για το άνοιγμα της νέας του ακαδημίας ποδοσφαίρου για παιδιά!
Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν μεταξύ άλλων άνοιξε στην Ινδία την ακαδημία του με όνομα R10 στην ευρύτερη περιοχή της Καλκούτας.
Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, ο κόσμος της πόλης τον υποδέχθηκε σαν ήρωα. Και πως αλλιώς να κάνανε;
Ronaldinho receives a hero’s welcome in India where he’s opening up a new academy 🤙 pic.twitter.com/3TZVLPwWpO
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.