Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μάχη Κασαπίδη-Αμανατίδη για την πρωτιά στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης και ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης
Μάχη ψήφο με ψήφο σημειώνεται μεταξύ του υποψηφίου που υποστηρίζεται από τη ΝΔ Γιώργου Κασαπίδη και του αντάρτη Γιώργου Αμανατίδη για την πρώτη θέση στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 46,3% ο κ. Αμανατίδης έχει βραχύ προβάδισμα με 35,53% έναντι του 34,91% του κ. Κασαπίδη. Το δεδομένο είναι ότι ο νυν περιφερειάρχης με την παράταξη «Πορεία Δημιουργίας» και ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» θα βρεθούν στον δεύτερο γύρο.
Στην τρίτη θέση με ποσοστό 20,72% βρίσκεται η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γεωργία Ζεμπιλιάδου, με την παράταξη Ελπίδα.
Στην τέταρτη θέση είναι ο Νόντας Στολτίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) με 6,20%. Εκτός του νέου περιφερειακού συμβουλίου διαφένεται πως θα είναι ο Στέφανος Πράσσος (Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή), καθώς, λαμβάνει 2,64%.
Η συμμετοχή μόλις που ξεπερνά το 48%. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα live εδώ.
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές του Ιράν – «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ»
- Σημαντικά ευρήματα από το ναυάγιο του πλοίου «ΜΕΝΤΩΡ» στα Κύθηρα
- «Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα θα αποτελέσουν Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ»

