Αθηνά Οικονομάκου: «Βρεθήκαμε στο Λούβρο με την Πενέλοπε»
Η ηθοποιός αναφέρεται στα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά της πλάνα.
Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και για τη συνάντησή της στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Λούβρο με την Πενέλοπε Κρουζ αλλά και τη Κιάρα Φεράνι.
Η απρόσμενη συνάντηση με Κρουζ και Φεράνι
«Μας έκαναν ιδιωτική ξενάγηση στον Λούβρο και δειπνήσαμε μέσα στο μουσείο, ήταν φανταστικά. Μιλήσαμε εκεί με την Κιάρα (Φεράνι) και την Πενέλοπε (Κρουζ). Η Πενέλοπε μας είπε ότι το όνομά της είναι ελληνικό, ότι έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και ότι θέλει να ξανάρθει», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.
Η νέα ταινία που έρχεται με τον Νίκο Μουτσινά
Η σχέση με τη Βάσω Λασκαράκη
Όσον αφορά τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει η στενή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου σχολιάζει: «Εννοείται ότι έχω μιλήσει μαζί της. Όχι, δεν έχει καθόλου άγχος, δεν θα πω λεπτομέρειες όμως γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς έχει ανακοινωθεί. Την πιστεύω πολύ και σίγουρα θα πάω καλεσμένη στην εκπομπή της».
- Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη από το Ντουμπάι o Γιασικεβίτσιους
- Το Ισραήλ χρησιμοποιεί φορτηγά πλοία στη διαδρομή Λεμεσός-Χάιφα για τον επαναπατρισμό γιατρών
- Δένουν κάβους τα πλοία την Πέμπτη, 5 Μαρτίου – 24ωρη απεργία από την ΠΝΟ
- Παναθηναϊκός: Ελληνικό ντουέτο με Τσάπρα και Τσαντίλα
- Streaming-μαμούθ: Paramount+ και HBO Max ενώνονται σε μία πλατφόρμα μετά το mega-deal των 110 δισ.
- Φινλανδία και Βέλγιο τάσσονται υπέρ του μαροκινού σχεδίου αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας





