Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσα κιλά είναι η Αθηνά Οικονομάκου;

Πόσα κιλά είναι η Αθηνά Οικονομάκου;

Η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, λύνοντας πολλές απορίες για την ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, λύνοντας πολλές απορίες για την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά για το βάρος της, τη διατροφή και τη γυμναστική που ακολουθεί μετά τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου, που φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», ρωτήθηκε για το πόσα κιλά είναι και αποκάλυψε ότι ζυγίζει 53-54 κιλά.

Δεν κάνω διατροφή και από γυμναστική κάνω ό,τι με διατάξει η γυμνάστριά μου

«Κορμάρα δεν είμαι, αλλά σε ευχαριστώ. Δεν κάνω διατροφή και από γυμναστική κάνω ό,τι με διατάξει η γυμνάστριά μου.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΘηνά Οικονομάκου έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, καρπούς του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που η ΑΘηνά Οικονομάκου είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία  πρωταγωνιστούσε, παθαίνοντας ρήξη μηνίσκου.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια με ανάρτησή της στα social media, στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή. Μέσα από ένα νέο βίντεο, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε ότι είναι φανερά απογοητευμένη, καθώς έχει καθημερινά πολλές υποχρεώσεις, που θα πάνε πίσω.

«Αχ παιδιά μου είμαστε τόσοι πολλοί με τέτοιου είδους προβλήματα τελικά. Δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Εγώ δεν ξέρω πώς το έπαθα. Στην παράσταση, στην προτελευταία παράσταση το έπαθα σε ένα γονάτισμα, αλλά γενικά είχα θέμα με μηνίσκο και επιγονατίδες…και μπλόκαρε το γόνατό μου, νόμιζα ότι ήταν η επιγονατίδα.

Τελικά έκανα μαγνητική και ήταν ρήξη. Έχει σπάσει ο έσω μηνίσκος. Οι γιατροί λένε επέμβαση, οι φυσικοθεραπευτές και οι χειροπράκτες μου λένε όχι…αυτά. Χαχαχ και εις άλλα με υγεία, μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματά μας, όμως αυτά είναι περαστικά τουλάχιστον», έλεγε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024