Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόταση για το Shopping Star και ο λόγος που την αρνήθηκε

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόταση για το Shopping Star και ο λόγος που την αρνήθηκε

Τι αποκάλυψε η ίδια

Αθηνά Οικονομάκου, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Βάσω Λασκαράκη μίλησαν για τις προτάσεις που έχουν δεχθεί και τοποθετήθηκαν για ζητήματα που έχουν σχολιαστεί στα social media.

Η Αθήνα Οικονομάκου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και αποκάλυψε ότι παρότι έκανε δοκιμαστικό για το «Shopping Star», αρνήθηκε να αναλάβει του χρόνου την παρουσίασή του.

«Είχα πρόταση από το Shopping Star άλλα επέλεξα να κάνω τηλεοπτική σειρά του χρόνου. Τα έβαλα στη ζυγαριά και ως ηθοποιός αποφάσισα να κάνω αυτό που αγαπώ. Έκανα δοκιμαστικό για το shopping σταρ και με επέλεξαν», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τις αντιδράσεις για τον δημόσιο θηλασμό στο παιδί της Τούνη.

«Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έγινε με την Ιωάννα Τούνη, η μικρή μου ακόμα θηλάζει, ένα μωρό δεν πάει με πρόγραμμα. Όλο αυτό που έγινε με τον δημόσιο θηλασμό της Ιωάννας Τούνη το θεωρώ παράλογο, είναι μία τρέλα. Ακούω σχόλια που λένε «άλλες πασχίζουν να γίνουν μανάδες και έγινε αυτή;», είναι μία νέα πίστα «χολής» που πονάει», υπογράμμισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό που έγινε με τις στιλιστικές επιλογές στη Βουλή είναι “άλλη μία μέρα σε αυτή τη κοινωνία” που στεναχωριέμαι. Έχω κάνει κουβέντα για το «Shopping Star» άλλα δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω πάει διακοπές που πέρασα χάλια, άλλα με τον τότε σύντροφο ό,τι και να κάναμε περνούσαμε χάλια».

Για τα παιδιά της μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα αγόρια μου φεύγουν σε δόσεις. Έχει ήδη φύγει ο μεγάλος γιος μου και είναι εδώ ο μικρός. Χαίρομαι να είναι καλά τα παιδιά μου, να είναι σωστοί άνδρες. Τα παιδιά μου κατά καιρούς με ρωτάνε «τι θα γίνει;» με το ενδεχόμενο ενός συντρόφου».

Σε παρόμοιο μοτίβο και η Βάσω Λασκαράκη: «Η κόρη μου, η Εύα, έχει λίγο ακόμα μέχρι να μπει στην εφηβεία. Αγχώνομαι τώρα που μεγαλώνει η κόρη μου, συζητάμε πολύ. Η κόρη μου έχει πολύ ωραίες εύστοχες απορίες και με πολύ χιούμορ».

Δείτε τις δηλώσεις τους

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024