Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση»
Η δημοσιογράφος σχολιάζει με το δικό της καυστικό τρόπο.
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε «MEGA Καλημέρα» και έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ποιούς θεωρεί κερδισμένους και ποιούς «χαμένους»;
Η τηλεοπτική σεζόν
«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά είναι λανθασμένη επιλογή. Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι μία δύσκολη ζώνη. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει άτομα που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να πουν πέντε σωστά πράγματα. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολέμα.
Τα τηλεοπτικά πρόσωπα
«Ο Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ στη Σπυροπούλου να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, προσωπικά δεν την «προτιμώ» πουθενά. Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ. Είναι φασιστικό να έχουμε άποψη για τον Κουτσόπουλο πριν τον δούμε. Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη ”Φάρμα”».
Για τα ριάλιτι σημείωσε πως, «ποιός είναι ο Γιώργος Καράβας; Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «First dates». Η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».
Και πρόσθεσε η κ. Γκολεμά: «Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι και την ιδανική. Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, άλλα να θυμάται ότι τον παρακολουθεί κόσμος. Φέτος, στα πρωινάδικα «χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
- Ο Ζελένσκι δήλωσε πως αναμένει την παραλαβή πυραύλων Patriot και την άδεια για την κατασκευή τους
- Απίστευτο: Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» για να συλλάβει τα γαλάζια μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
- Το «τραβάνε» κι άλλο οι Παραγουανοί με τον Εμπαπέ: Έκαψαν ανδρείκελο του Γάλλου φορ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



























































![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442