Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση»
Η δημοσιογράφος σχολιάζει με το δικό της καυστικό τρόπο.
Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε «MEGA Καλημέρα» και έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ποιούς θεωρεί κερδισμένους και ποιούς «χαμένους»;
Η τηλεοπτική σεζόν
«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά είναι λανθασμένη επιλογή. Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι μία δύσκολη ζώνη. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει άτομα που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να πουν πέντε σωστά πράγματα. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολέμα.
Τα τηλεοπτικά πρόσωπα
«Ο Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ στη Σπυροπούλου να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, προσωπικά δεν την «προτιμώ» πουθενά. Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ. Είναι φασιστικό να έχουμε άποψη για τον Κουτσόπουλο πριν τον δούμε. Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη ”Φάρμα”».
Για τα ριάλιτι σημείωσε πως, «ποιός είναι ο Γιώργος Καράβας; Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «First dates». Η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».
Και πρόσθεσε η κ. Γκολεμά: «Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι και την ιδανική. Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, άλλα να θυμάται ότι τον παρακολουθεί κόσμος. Φέτος, στα πρωινάδικα «χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Στο λάκκο των λεόντων
- Καταγγελία σοκ: Γαλλίδα ψυχίατρος καταγγέλλει βιασμό στην Κρήτη – «Ήταν με τη θέλησή της» λέει ο καταγγελλόμενος
- Η παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού μετατράπηκε σε «σπηλιά»
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [24.05 – 30.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-23-315x220.jpg)



































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442