Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση»

Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση»

Η δημοσιογράφος σχολιάζει με το δικό της καυστικό τρόπο.

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε «MEGA Καλημέρα» και έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ποιούς θεωρεί κερδισμένους και ποιούς «χαμένους»;

Η τηλεοπτική σεζόν

«Αν η τηλεοπτική σεζόν είχε τίτλο θα ήταν ”δεν βαρέθηκα τόσο”. Η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Σκορδά είναι λανθασμένη επιλογή. Η Σκορδά ατύχησε στα νούμερα, φέτος. Το 12-2 είναι μία δύσκολη ζώνη. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει άτομα που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να πουν πέντε σωστά πράγματα. Δεν χρειάζεται τόση… χλαπαταγή στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολέμα.

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα

«Ο Λιανός μου αρέσει ως παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιανός έπαιρνε το μέρος της παράγωγης στο παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ στη Σπυροπούλου να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, προσωπικά δεν την «προτιμώ» πουθενά. Μου άρεσε η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ευτυχώς που ζήτησε συγγνώμη ο Αρναούτογλου στον Κουτσόπουλο, γιατί θα εκτεθεί πολύ. Είναι φασιστικό να έχουμε άποψη για τον Κουτσόπουλο πριν τον δούμε. Δεν μου άρεσε ο Τανιμανίδης ιδιαίτερα στη ”Φάρμα”».

Για τα ριάλιτι σημείωσε πως, «ποιός είναι ο Γιώργος Καράβας; Θεωρώ χαζούλικο και ανούσιο το «First dates». Η Ζενεβιέβ είναι συμπαθητική φιγούρα, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

Και πρόσθεσε η κ. Γκολεμά: «Η Κατερίνα Ζαρίφη μου αρέσει πολύ, είναι ένα από τα εξυπνότερα άτομα της τηλεόρασης. Ο Μικρούτσικος έχει τεράστια πορεία, άλλα όχι και την ιδανική. Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζεται, άλλα να θυμάται ότι τον παρακολουθεί κόσμος. Φέτος, στα πρωινάδικα «χάθηκε η μπάλα. Ειπωθήκαν πράγματα δημοσία που δεν έπρεπε».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

«Εισιτήρια μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα, τα εκδοτήρια και το ticketmaster», αναφέρει η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024