Με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό από την Πάτρα προς Αθήνα μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στο ύψος του Αιγίου μετά από ισχυρή καταιγίδα.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπία οδό αργά το βράδυ της Δευτέρας, δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.
Με χαμηλές ταχύτητες
Γίνεται έκκληση στους οδηγούς να διέρχονται από το σημείο με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.
Σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, από το Σταθμό Διοδίων Ελαιώνα στο 163,5χλμ. έως το 160,6χλμ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να διέρχονται με προσοχή, με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση.
Η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας από όγκους χώματος και λάσπης που έπεσαν στο οδόστρωμα κατά τη διάρκεια ισχυρής καταιγίδες που έπληξε την περιοχή στο ύψος του Αιγίου.
Πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν και οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες.
Στο σημείο έσπευσαν χωματουργικά μηχανήματα προκειμένου να απομακρύνουν τους όγκους λάσπης και χώματος.
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων
Ακινητοποιημένες δεκάδες νταλίκες
Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», όσα οχήματα βρίσκονταν στην περιοχή πέρασαν από το σημείο των λασποροών, αφού πρώτα μηχανήματα καθάρισαν μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο σημείο είχε γίνει πάλι κατολίσθηση όταν είχε «χτυπήσει» η κακοκαιρία Daniel.
Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή.
Κατολίσθηση πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα να διακούν τα δρομολόγια του Οδοντωτού, στην περιοχή των Καλαβρύτων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας