Η Euroleague άθελά της έκανε spoil τη φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023/24, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον Κώστα Παπανικολάου ο οποίος ήταν μέρος ενός spot της διοργάνωσης.
Η Euroleague δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει τη νέα φανέλα που θα φοράει ο Ολυμπιακός της φετινή σεζόν.
Την Τετάρτη 13/9, οι Κώστας Παπανικολάου, Γουίλι Χερναγκόμεθ, Μάριους Γκριγκόνις, Εργκίν Αταμάν και Μάικ Τζέιμς βρέθηκαν στη Βαρκελώνη προκειμένου να συμμετάσχουν στο φετινό διαφημιστικό σποτ.
Βέβαια, από λάθος έκανε leak την εμφάνιση με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να βρίσκεται στα behind the scenes.
Η πρώτη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος θα έχει και φέτος ερυθρόλευκες ρίγες, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία.
Secret location📍
For a new project 👀 What do you thinks going on here?
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.