O Εμμανουήλ Καραλής, με τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Γι’ αυτό στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του στο επί κοντώ, εμφανίστηκε μπερδεμένος.
Ο πρωταθλητής των αλμάτων στην κάμερα της ΕΡΤ είπε πως στην προθέρμανση όλα ήταν τέλεια, αλλά στον αγώνα δεν μπόρεσε να εκτελέσει και δεν έχει καταλάβει το τι έφταιξε.
«Σήμερα όλα πήγαιναν τέλεια και δεν ξέρω τι έγινε. Προσπαθώ να σκεφτώ, είμαι μπερδεμένος. Απλά δεν κατάφερα να εκτελέσω στον αγώνα. Το θέμα είναι ότι το 5,35μ. το περνάω με ένα πόδι. Απλά πρέπει να ηρεμήσω, να σκεφτώ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είμαι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Το θέμα ήταν να κάνω εδώ το μεγάλο ρεκόρ. Δεν το κατάφερα, δεν πέρασα. Τι να πω… Πρέπει να μείνω ψύχραιμος» είπε.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.